Tagfelvétel

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa Egyesület rendes tagja lehet minden olyan Magyarországon bejegyzett egyéni vállalkozó vagy szervezet, amely Internet szolgáltató tevékenységet végez Magyarország területén.

A Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesületbe (ISzT) való új tag felvételéről az egyesület közgyűlése dönt. A felvételi döntéshez minősített többség szükséges (az egyesület alapszabálya itt található).

 

A tagfelvételi eljárás megindításához az szükséges, hogy a belépésre jelentkező internetszolgáltató (továbbiakban: jelölt) a belépési szándékát kinyilvánító és indokló, cégszerűen aláírt tagfelvételi kérelmét eljuttassa az egyesülethez (Postacím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.), amely arról a soron következő közgyűlésen dönt.

 

Kérjük, hogy a gördülékeny tagfelvételhez a tagfelvételi kérelemhez szíveskedjék csatolni az alábbi dokumentumokat:

-        bemutatkozó-cégismertető,

-        cégkivonat (lehet az elektronikus cégkivonat másolata), 

-        a tagjelölt hivatalos képviselőjének aláírási címpéldányát,

-        az egyesületben történő képviseletre jogosult személy adatait (név, e-mail, telefonszám) és az érintett (amennyiben nem hivatalos képviselő) nyilatkozatát arról, hogy a képviseleti megbízást elfogadja.

 

Előfordulhat, hogy az egyesület tagjainak kérdései vannak egy tagjelölthöz. Ebben az esetben ezeket a kérdéseket legkésőbb 8 nappal a közgyűlés előtt megküldjük a jelöltnek és a közgyűlés előtt legkésőbb 3 nappal várjuk a választ. Azt is időben jelezzük, ha a tagságnak az lenne kérése, hogy a tagjelölt a közgyűlésen személyesen is mutatkozzon be, illetve válaszoljon az esetlegesen felmerült kérdésekre.

Tagdíj

A tagdíj minden naptári évre 100.000 Ft.

Tájékoztató

Sem a regisztrátori tevékenységnek, sem a BIX tagságnak nem feltétele az egyesületi tagság.