A pályázat témája:


Az ISZT pénzdíjas pályázatot hirdet diákok számára akadállyal (fogyatékossággal) élő emberek informatika használatát, biztonságát, valamint életmódjának javítását célzó megoldásokra, projektekre vagy projekt javaslatokra.


Pályázni lehet:A pályázati feltételek:További tudnivalók:


A pályázat magyar vagy angol nyelven is benyújtható.


A pályázat beadási határideje 2023. március 31. 24.00, és az alábbi címre küldött e-mailben adandó be: info@egyesulet.iszt.hu


A pályázatok 2022. március 1-től nyújthatók be.


Ezen pályázatkiírást bárki szabadon terjesztheti. 


A pályázat a https://akadalyoknelkul.hu/ honlapon is meghirdetésre kerül.


Három, de legfeljebb három helyezést (nyertes pályázatot) kívánunk kihirdetni.


A nyertes pályázókat elismerő oklevéllel, és pénzzel díjazzuk – együtt a három nyertes pályázó díjazására összesen 600.000,- Ft bérkeretet különített el az ISZT (az összeg szuperbruttó értendő, azaz a kifizetés adó- és járulék terheit is fedeznie kell).


A pénzbeli díjazás feltétele, hogy a nyertes pályázó ajánlja fel, hogy a pályaművét az ISZT az alábbi licenccel közzéteheti:

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)  
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0
Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.


A pályázatokat az Akadályok nélkül rendezvény szervező bizottsága értékeli ki és az ISZT Hálózatbiztonsági és Adatvédelmi Bizottsága szavaz ez alapján a nyertesekről.


Célunk, hogy a nyertes pályázatnak legyen folytatása, a pályázó azt fejlessze tovább, ebben informálisan és formálisan is szeretnénk segítséget nyújtani, inkubálni ötleteket és fejlesztéseket, a pályázót összehozni piaci szereplővel vagy más szervezettel, aki a fejlesztésben és a megvalósításban segíteni és közreműködni tud.


A pályázat eredményét 2023. április 11-én az Akadályok nélkül workshopon hirdetjük ki (a NETWORKSHOP 2023 megnyitót megelőző napon), és az eredményt a https://www.akadalyoknelkul.hu honlapon, az ISZT és a HunCERT honlapján is közzétesszük. A nyertes(eke)t emailben értesítjük.Kelt: 2023. január 27.


Dravecz Tibor 

az ISZT Hálózatbiztonsági és Adatvédelmi Bizottságának vezetője